Nu i-au incaltat bine! Motivul pentru care Romania nu a reusit un scor mai mare cu Feroe: "Nu trebuie criticati jucatorii"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Octombrie 2019, 15:03
Data actualizarii: Duminica 13 Octombrie 2019, 15:16

Romania a invins cu emotii Feroe. Chiar daca scorul a fost 3-0 pentru nationala lui Contra, toate golurile au venit in ultimele 20 de minute.

Romania a obtinut cele trei puncte in deplasarea din Insulele Feroe. 

Elevii lui Contra au inceput greu partida si au reusit sa inscrie cele trei goluri in ultimele 20 de minute. 

Dumitru Dragomir a explicat de ce considera el ca Ianis si compania nu s-au putut ridica la nivelul asteptarilor in prima repriza. 

Problema majora a tricolorilor a fost terenul artificial care a fost udat din abundenta de feroezi inainte de fluierul de start si pe parcursul zilei de sambata. 

"Nu mi-a placut prima repriza, pentru ca nu s-au adaptat. Nu au avut ghete sa se adapteze la asemenea teren. Pentru ca, ei au fost foarte smecheri: au udat cu cateva minute inainte mai abitir decat o ploaie puternica. Atunci, in prima repriza, le-a fost foarte greu sa se adapteze. La pauza au schimbat si ghete, au schimbat si tactica, si s-au si adaptat. De asta a fost 3-0. Eu nu l-as critica nici pe Contra, nici echipa nationala pentru prima repriza, pentru ca sunt anumite strategii pe care nu poti sa le schimbi decat la pauza", a explicat Dumitru Dragomir la PRO X. 

Romania se mentine pe 3 in grupa, la un punct in spatele Suediei. 

AICI POTI VEDEA CALCULELE COMPLETE PENTRU CALIFICAREA LA EURO

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!