Contra, pus la zid dupa victoria cu Feroe: "Ianis nu trebuia folosit acolo!" Explicatia omului care-l cunoaste foarte bine pe Hagi jr.

Contra, pus la zid dupa victoria cu Feroe: "Ianis nu trebuia folosit acolo!" Explicatia omului care-l cunoaste foarte bine pe Hagi jr.

Ianis a fost titular cu Insulele Feroe!

Ianis Hagi a fost titular si integralist in meciul cu Insulele Feroe, castigat cu 3-0 de Romania in preliminariile EURO 2020. 
 
Cosmin Cotra l-a folosit pe Ianis in banda, iar jucatorul legitimat la Genk nu a aratat un joc stralucit. 
 
Gica Popescu a explicat de ce evolutia lui Ianis a avut de suferit in meciul cu Feroe. 
 
Presedintele de la Viitorul, care il cunoaste bine pe fiul lui Hagi, sustine ca acesta nu a fost avantajat de postul pe care l-a primit de la Contra. 
 
"Cred ca Ianis a jucat pe o pozitie care nu-i convine foarte mult, in banda, pentru ca singurul lucru pe care poate sa-l faca atunci cand are in fata doua linii de aparatori este sa arunce mingile in careu si a incercat de cateva ori. 

Rezultatele nu au fost foarte bune, iar aceasta tactica, daca a fost tactica, nu a dat roade. Au jucat foarte bine, cu Stanciu, care a fost unul dintre cei doi mijlocasi centrali, dar nu il vad pe Ianis acolo", a spus Gica Popescu la DigiSport.
 
Ianis Hagi a purtat pentru prima data tricoul cu numarul 10 la nationala. 
 
Pentru Romania urmeaza meciul cu Norvegia, in direct la PRO TV, marti de la 21:45. 
VIDEO PROTVPLUS.RO

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT