Nationala

"Nu aveam nevoie de doi atacanti!" Ilie Dumitrescu stie unde a gresit Radoi in Armenia: "Trebuia sa gestioneze rezultatul asta" 

Romania a incheiat meciurile din startul preliminariilor Cupei Mondiale din 2022 cu un bilant negativ: o victorie si doua infrangeri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Aprilie 2021, 08:44
Data actualizarii: Joi 01 Aprilie 2021, 08:47

Romania are doar 3 puncte si este pe locul 4 in grupa J dupa ce a castigat meciul cu Macedonia de Nord (3-2), dar a fost invinsa de Germania (0-1) si Armenia (2-3). 

Ilie Dumitrescu a criticat tactica lui Mirel Radoi din partida de la Erevan, considerand ca modificarile ofensive pe care le-a facut nu au niciun sens. 

"A fost un meci extrem de important. Sa intorci de la 0-1 la 2-1. Atunci jucam 4-2-3-1. Actiune foarte buna Maxim cu Bancu, care a facut o repriza fantastica pe parte ofensiva. Cicaldau da 2 goluri. Cred ca aici trebuie gestionat momentul favorabil. El a scos jucatori la incalzire cand era 1-0. Noi, in 7 minute, am facut 1-1.

El schimba sistemul si jucam 4-4-2, Keseru si Puscas. Ai 2-1... Daca tot am reusit sa avem avantaj, putin mai echilibrat trebuia. Ti-l retrage pe Cicaldau si il scoate pe Stanciu, care a fost unul dintre cei mai buni jucatori. Eu cred ca aici a fost un moment in care Mirel, daca-l gestiona foarte bine... Nu mai aveai nevoie de doi atacanti.

Eu cred ca aici a fost momentul in care trebuia sa gestioneze rezultatul. Echipa a avut reactie la 1-0. Dupa aceea iti intra Cretu si Mihaila, la 2-1, cand a intervenit eliminarea, iar Cretu iti greseste la al treilea gol", a spus Ilie Dumitrescu, la DigiSport.

Urmatoarele partide ale Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale din 2022 sunt programate in septembrie, in compania nationalelor din Islanda, Liechtenstein si Macedonia de Nord.

CITESTE SI

Modifică setările cookies