"Nu aducem pe cineva care face terapie in cuplu. Cine nu intelege, acolo e usa, poate sa plece!" Radoi, anunt CATEGORIC dupa ce a preluat nationala

Mirel Radoi nationala romaniei Nationala "Nu aducem pe cineva care face terapie in cuplu. Cine nu intelege, acolo e usa, poate sa plece!" Radoi, anunt CATEGORIC dupa ce a preluat nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Iulie 2020, 17:56
Data actualizarii: Joi 09 Iulie 2020, 17:56

Mirel Radoi va debuta in toamna ca antrenor al Romaniei. Toate meciurile nationalei sunt in direct si in exclusivitate la PRO TV!

Radoi va aduce un psiholog sportiv pentru a lucra alaturi de jucatorii Romaniei. Mirel e categoric si spune ca cine nu-l va respecta pe noul membru al staff-ului nu va mai fi convocat.

"Da, vom aduce psiholog la nationala. Le vom explica jucatorilor foarte clar ce inseamna rolul unui psiholog intr-o echipa de fotbal si vorbim de un psiholog sportiv, nu facem sedinte de terapie in cuplu. Si psihologul, la fel ca antrenorul secund sau preparatorul fizic, face parte din staff-ul nostru. Cine nu o sa inteleaga si cine nu o sa il respecte, inseamna ca nu ne respecta pe noi si poate pleca. Poftim, acolo e usa!", a spus Radoi la Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!