ralf rangnick Echipa Nationala Nationala Ralf Rangnick, la Craiova

Noul antrenor al lui Manchester United putea ajunge pe banca României!

Manchester United l-a ales pe Ralf Rangnick.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 16:02
Data actualizarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 16:23

Antrenorul a acceptat să o părăsească pe Lokomotiv Moskova pentru a semna cu ”diavolii roșii”, după ce aceștia s-au despărțit de Ole Gunnar Solksjaer. Ralph Rangnick (63 de ani) va fi interimar până în vară, urmând ca mai apoi să primească un post de conducere la echipă.

Neamțul de 63 de ani putea ajunge în România!

După plecarea lui Anghel Iordănescu de la națională, Răzvan Burleanu a dorit să atragă un selecționer străin, iar atunci a avut de ales dintre două variante.

Ralf Rangnick, aproape de naționala României

Conform playsport, Răzvan Burleanu a avut de ales, în 2016, între Christoph Daum și Ralf Rangnick, care atunci promovase cu RB Leipzig în Bundesliga. În final, Daum a fost alegerea lui Burleanu, iar mutarea a fost una neinspirată, dacă ținem cont de rezultatele înregistrate de selecționată în acel an.

De cariera lui Ralf Rangnick se leagă foarte mult cluburile deținute de ”Red Bull”. Clubruile din Leizig, Salzburg, New York și Bragantino (Brazilia) sunt în CV-ul tehnicianului. Tot el a născut proiectul Hoffenheim, cu care a ajuns, în doar doi ani, din liga a treia în prima ligă. De asemenea, a mai fost pe banca lui Schalke, Stuttgart sau Hannover.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!