Ei sunt antrenorii care i-ar putea lua locul lui Mirel Rădoi la națională! Anunțul făcut de oficialii FRF

Razvan Burleanu Echipa Nationala FRF Nationala
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 20:15
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 20:31

FRF a stabilit lista antrenorilor care l-ar putea înlocui pe Mirel Rădoi pe banca naționalei.

Naționala României a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar 2022, iar Mirel Rădoi a luat decizia de a nu-și mai prelungi contractul cu FRF, iar actuala înțelegere expiră la finalul acestei luni.

Oficialii forului național au luat act de decizia lui Rădoi și au întocmit în cadrul Comisiei Tehnice o listă cu posibilii antrenori care ar putea prelua banca echipei naționale.

Aurel Țicleanu, membru în Comisia Tehnică a FRF,  a anunțat că pe lista trimisă către Răzvan Burleanu sunt nu mai puțin de 12 antrenori.

12 nume trimise către Burleanu

„Fiecare membru al Comisiei Tehnice a vorbit, și-a expus un punct de vedere în ceea ce privește situația, criteriile, trecutul și viitorul antrenorului sau antrenorilor propuși. S-au conturat niște nume, 12 în total.

Aceștia sunt cei doi Lucescu, Mircea și Răzvan, cei doi Iordănescu, junior și senior, Hagi, Pițurcă, Olăroiu, Dan Petrescu, Adrian Ursea, Adrian Mutu, Ladislau Boloni și Costel Gâlcă”, a declarat Aurel Țicleanu, potrivit Playsport.

Gică Hagi și Răzvan Lucescu au refuzat deja propunerile ofertele venite din partea FRF. Nici Dan Petrescu nu pare dispus în momentul de față să preia naționala.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!