"Nea Puiu, aduc autobuzul cu dinozauri daca e nevoie" Oferta de nerefuzat pentru Iordanescu! Nationala care ne duce sigur la EURO

"Nea Puiu, aduc autobuzul cu dinozauri daca e nevoie" Oferta de nerefuzat pentru Iordanescu! Nationala care ne duce sigur la EURO

Anghel Iordanescu a primit azi o propunere surprinzatoare pentru meciurile cu Ungaria si Grecia din preliminariile EURO 2016. 

In timp ce toata lumea asteapta lista de convocari pentru cele doua meciuri capitale, Anghel Iordanescu a primit azi o propunere la care nu se astepta. Gabi Balint il anunta ca e gata sa cheme vechea "gasca" din Generatia de Aur sa puna umarul la calificarea mult asteptata la EURO 2016. 

Cu acea echipa ii era mult mai usor! Tata Puiu a mers la Cupa Mondiala din 1994, EURO 1996 si CM din 1998 cu ei si a obtinut rezultate istorice. 

Acum are cateva zile dificile in care trebuie sa decida daca il va chema pe Budescu, golgheterul Ligii I si cel mai in forma fotbalist roman in acest moment. 

Selectionerul este nemultumit de faptul ca Budescu nu alearga foarte mult pe teren, in ciuda realizarilor personale de exceptie din ultima perioada. Pe langa asta, Iordanescu trebuie sa  decida da-i cheama pe Sanmartean sau Marica, jucatori ramasi fara echipe in aceasta vara. 

 

Nea Puiu, daca e nevoie aduc autobuzul cu "dinozauri" pentru meciul cu Ungaria ;)

Posted by Gabi Balint on Wednesday, August 26, 2015
VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies