"Ne-am calificat la EURO dupa 20 de ani si deja ne vedem castigand trofeul!" Mirel Radoi isi calmeaza jucatorii: "Sa iesim din grupa mai intai!"

Romania s-a calificat la Campionatul European Under 21 dupa o pauza de 21 de ani. Ultima calificare a "tineretului" la EURO a fost in 1998.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Noiembrie 2018, 11:10
Data actualizarii: Miercuri 28 Noiembrie 2018, 20:57

Romania a fost repartizata intr-o grupa extrem de dificila. Anglia, Franta si Croatia sunt nationalele cu care pustii lui Radoi se vor lupta pentru un loc in semifinale.

Desi jucatorii sunt extrem de optimisti dupa o campanie de calificare excelenta si viseaza deja la trofeu, Mirel Radoi isi tempereaza elevii. Inca mai au de demonstrat inainte de a se gandi la un asemenea succes.

"Poate ca ne-am fi dorit o grupa mai usoara, dar ca sa ajungi sa fii cel mai bun, trebuie sa te bati cu cei mai buni. Jucatorii au doar de castigat din aceste meciuri. Dupa o calificare de 20 de ani, deja ne vedem castigand Europeanul. Trebuie mai intai sa iesim si grupa si mai vedem. Ar trebui sa devina o obisnuinta calificare in grupe la EURO si apoi sa ne gandim la trofeu. Va fi important cate puncte vom face. E clar ca sunt jucatori care pot face pasul la echipa nationala mare, dar au nevoie de aceste meciuri la EURO pentru a face pasul", a declarat Mirel Radoi la conferinta de presa.

CITESTE SI

Modifică setările cookies