Nationala

"Il trimitem pe Florinel sa joace la ei si il luam noi pe Mbappe!" Singurul nume mare care va juca pentru Franta la EURO: "Asa stiu, din ce am reusit sa aflu!"

Romania s-a calificat la Campionatul European Under 21 dupa o pauza de 21 de ani. Ultima calificare a "tineretului" la EURO a fost in 1998.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Noiembrie 2018, 11:24
Data actualizarii: Miercuri 28 Noiembrie 2018, 11:32

Mirel Radoi nu se teme de adversarii grei din grupa. Franta, Anglia si Croatia sunt nationalele cu care se va bate pentru un loc in semifinale.

Radoi a precizat ca, din informatiile sale, Mbappe nu va juca pentru nationala de tineret a Frantei la acest Campionat European. Singurul nume mare care ar putea face parte din lotul francezilor pentru EURO este Kingsley Coman.

Radoi s-a amuzat pe final de conferinta: "Il trimitem pe Florinel sa joace la ei"

"Din ceea ce am reusit sa aflu, nu se pune problema decat a lui Coman (n.red. Kingsley Coman) sa joace pentru tineret la EURO. Ceilalti jucatori vor ramane la nationala mare. Nu cred ca risca sa-l trimita pe Mbappe, campion mondial cu echipa mare, la Campionatul European. Incercam sa transformam asta intr-un mic atu, sa-i surprindem. Daca ar fi glumesc, i-as zice lui Florinel sa se duca el la nationala Frantei si sa-l luam noi pe Mbappe", a declarat Radoi in cadrul unei conferinte de presa.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies