Duminica 09 Septembrie 2018, 19:55

UPDATE: "Baietii sunt mancati, sunt deja la somn! Ajungem diseara! Am pierdut un antrenament". Prima reactie dupa ce nationala U21 a pierdut avionul catre casa

Echipa nationala de tineret U21 a intampinat probleme pe drumul de intoarcere catre casa. Romania U21 joaca marti seara, de la 19:00, la PRO X, cu Bosnia.

UPDATE | Vlad Munteanu, directorul sportiv al nationalei U21, a vorbit despre pierderea avionului catre Bucuresti.

"Baietii sunt mancati, sunt la somn deja, asa ca nu ne facem griji. O sa ne intoarcem in seara asta, dar e important sa nu stam in picioare in aeroport, prin duty-free. Ne-am cazat la un hotel de langa aeroport. Baietii se vor odihni trei-patru ore, dupa care ne vom imbarca si vom reveni la Bucuresti spre miezul noptii. A fost o intarziere a celor de la Lufthansa, de o ora si 10 minute. Practic, aveam doar trei minute intre zboruri, asa ca am renuntat dupa ce ne-am consultat cu cei de la compania aeriana si cu cei de la agentie. Care era programul? Ajungeam la ora 18:00, faceam un antrenament de recuperare, somn si maine dimineta se pleaca spre Ovidiu, la ora 11:30. Apoi va urma pranzul si seara antrenamentul oficial. In aceste conditii, da, se va pierde un antrenament, pentru ca programul de luni va ramane acelasi", a declarat Vlad Munteanu la Digi.


Romania U21 a castigat cu 2-1 in Portugalia si mai are in fata un meci deosebit de important in vederea calificarii la EURO 2019. Marti seara, de la 19:00, nationala condusa de Mirel Radoi va intalni Bosnia, la Ovidiu.

Victoriosi in Portugali, jucatorii nationalei "mici" erau programati sa se intoarca astazi in Romania, dar au intampinat probleme pe drum.

Digisport scrie ca nationala de tineret a pierdut avionul catre casa. Mai exact, nationala a ratat legatura de la Munchen, din cauza intarzierii pe care a avut-o primul avion, pe ruta Portugalia - Germania.

In acest moment, jucatorii se afla la un hotel din Munchen si vor ajunge in Bucuresti abia la noapte.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Ce au pățit persoanele care au scris mesaje obscene pe poarta lui Florin Iordache. FOTO