"N-au avut încredere!". Unde a greșit FRF gestionarea situației cu Mirel Rădoi 

Mirel Rădoi a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că pleacă de la națională după cele două meciuri din grupa preliminară pentru calificarea la Mondialul din 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 14:26
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 14:29

La finalul partidei cu Armenia, câștigat de tricolori cu 1-0, Mirel Rădoi a făcut un anunț neașteptat, declarând la conferința de presă că după ultimele două meciuri din grupă se va despărți de echipa națională. 

Cu trei săptămâni înaintea meciului cu Islanda, Nicolae Dică, antrenorul secund al naționalei, , a dezvăluit ce șanse sunt ca selecționerul să rămână la ”cârma” primei reprezentative.

În cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Valeriu Răchită a explicat că oficialii FRF au tratat greșit problema selecționerului și că Mirel Rădoi ar putea fi întors din drum doar de jucători.

"Mirel este o persoană cu caracter puternic, doar jucătorii îl pot întoarce. Cei de la FRF au greșit, pentru că nu i-au pus mai demult un contract de prelungire, de continuitate. Era o dovadă de apreciere din partea celor de la Federație. 

Eu cred că va rămâne, va merge în cantonament, va sta lângă staff și jucătorim, doar ei îl pot întoarece. Federația îl putea întoarce acum două-trei luni. N-au avut încredere, am avut acele rezultate mai slabe, eram departe de locul doi. Vom avea un meci complicat cu Islanda, nu mai au nimic de pierdut.", a declarat Valeriu Răchită la PRO X.

ARTICOLE PE SUBIECT
CITESTE SI
Modifică setările cookies