Mutu anunta: "Trecem de grupe la Euro 2008!"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Decembrie 2007, 08:23
Data actualizarii: Vineri 14 Decembrie 2007, 08:23
MUTU VISEAZA SA TREACA DE GRUPE

Dupa ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist roman al anului 2007, Mutu trece la atac si spune ca desi Romania are a patra sansa in grupa poate produce surpriza deoarece toate echipele risca sa fie eliminate din prima faza. Atacantul Fiorentinei a stabilit si tactica pentru nationala la Euro 2008: baietii lui Piturca  trebuie sa fie oportunisti si sa profite de oboseala adversarilor de la marile cluburi. 

"La Euro 2008 avem parte de o grupa nu grea, ci foarte grea. Nu poate fi altfel din moment ce intalnim Italia, campioana mondiala, Franta, vicecampioana mondiala, plus Olanda, o echipa care-si propune sa castige trofeul. Nu numai noi riscam sa iesim din prima faza, ci toate echipele" a marturisit Mutu in Prosport.

"Poate avem a patra sansa, dar nu am fost favoriti nici inaintea Olandei, in preliminarii, si totusi i-am luat patru puncte. In fotbal nu se stie niciodata. Noi trebuie sa intram doar cu gandul la victorie si sper sa scoatem un rezultat bun la fiecare partida. Trebuie sa dam 150 la suta din noi la fiecare meci", a mai spus jucatorul Fiorentinei.

"Cu totii ne gandeam sa avem astfel de adversari puternici in fazele superioare. Sa speram ca jucatorii lor vin obositi de la cluburi, iar noi vom fi oportunisti ca sa trecem de grupe. Acesta este visul meu! Vreau sa jucam toate meciurile cu demnitate si sa aratam de ce suntem în stare. Oricum, suntem mandri ca am ajuns pana aici" a declarat Adi Mutu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!