Motivul pentru care Burleanu se teme ca Alibec poate rata Euro! Noul medic al nationalei spune ca atacantul RISCA MULT daca nu se opereaza inainte de Euro

Autor: Sport.ro
Marti 17 Mai 2016, 17:18

	Motivul pentru care Burleanu se teme ca Alibec poate rata Euro! Noul medic al nationalei spune ca atacantul RISCA MULT daca nu se opereaza inainte de Euro

"Prezenta lui Alibec la Euro nu este sigura", a anuntat Razvan Burleanu la Sport.ro.

Razvan Burleanu este ingrijorat de situatia medicala a lui Denis Alibec, chiar daca atat jucatorul, cat si Marius Sumudica, spun ca fractura de la mana nu poate impiedica prezenta la Euro.

"Am mai jucat asa, nu e nicio problema, ma operez dupa Euro", i-a linistit Alibec pe suporteri, imediat dupa ce Burleanu a anunta la Sport.ro ca situatia atacantului este destul de complicata.

DigiSport anunta ca in spatele ingrijorarii lui Razvan Burleanu este explicatia noului medic de la echipa nationala, Laurentiu Oproiu.

Sfatul mediciului este ca Alibec sa se opereze acum, cu riscul de a rata prima parte a stagiului de pregatire din Italia, si poate si meciul cu Congo. In caz contrar, Alibec s-ar putea trezi cu o fractura deschisa in timpul campionatului european, la prima cadere pe mana cu probleme.

Sumudica: "Sa nu cumva sa fie asta un motiv ca sa nu-l ia la Euro"

"El are aceasta problema de circa o luna de zile, e o fractura la metatarsul patru, daca tin bine minte. A fost vazut de medicul Popescu de la Spitalul de Urgenta - nu domnul Pompiliu Popescu - si au hotarat de comun acord ca se poate opera dupa Euro, daca va fi nevoie de interventie chirurgicala."

"Mi se pare fortata un pic aceasta problema, si sper sa ma insel, avand in vedere ca vine dupa o luna de zile si Alibec a jucat si s-a antrenat bine mersi asa. Dupa atata timp, se calcifiaza, osul devine mai puternic, nu este niciun fel de problema. Daca va fi nevoie sa se opereze, nu va fi niciun fel de problema la Euro. Nu vreau sa existe un motiv, mai ales ca eu sunt antrenorul si stiu, aveam comunicare cu el zi de zi, cum se antrena si juca cu mana bandajata", a spus Marius Sumudica la DigiSport.

Pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România va fi atins astăzi
BRAT

Modifică setările cookies