Dan Capra si-a anuntat plecarea de la Petrolul la finalul acestui sezon! Echipa e cu un pas in Liga a II-a, dar mai poate visa la o minune

Autor: Sport.ro
Marti 17 Mai 2016, 17:09

	Dan Capra si-a anuntat plecarea de la Petrolul la finalul acestui sezon! Echipa e cu un pas in Liga a II-a, dar mai poate visa la o minune

Petrolul e ultima in clasament, dar s-a apropiat la 4 puncte de locul de baraj.

Dan Capra si-a anuntat plecarea de la Petrolul, indiferent care va fi deznodamantul acestui sezon. Petrolul e ultima in clasament, dar mai poate spera totusi la o minune. E la 4 puncte de locul de baraj, cu trei etape inainte de finalul sezonului.

"Vreau sa le multumesc jucatorilor si membrilor staffului tehnic pentru faptul ca au inteles situatia dificila pe care clubul o traverseaza in ultimele luni si s-au comportat ca adevarati profesionisti. Am un mare respect pentru ceea ce reusesc ei sa faca in conditiile date, si-au dovedit caracterul si sunt convins ca vor lupta pana la final si vor reusi sa salveze echipa de la retrogradare."

"In ceea ce ma priveste, sunt hotarat ca, la finalul acestui campionat, sa ma retrag de la conducerea clubului si sa ies din lumea fotbalului, indiferent de ceea ce se va intampla in aceste ultime trei etape. Asa cum am mai afirmat si cu alte ocazii, renunt la pachetul de actiuni si sper ca, de aceasta data, sa se gaseasca oameni sau grupuri de investitori care sa vina cu solutii concrete si nu cu scrisori care sa ramana doar la stadiul de intentie. Nu lui Daniel Capra trebuie sa-i demonstreze ca sunt capabili sa sustina acest club, ci trebuie sa convinga Administratorul Judiciar si, mai departe, Comitetul Creditorilor, atata vreme cat este stiut faptul ca societatea noastra se afla in insolventa."

"Inchei prin a-mi exprima, inca o data, recunostinta fata de toti cei care au ramas alaturi de Petrolul Ploiesti, si ma refer aici atat la cei implicati efectiv in activitatea clubului cat si la cei care au continua", a anuntat Dan Capra intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Experți mandatați de OMS: „Pandemia putea fi evitată”. Asistăm la un „veritabil Cernobîl al secolului XXI”
BRAT
Modifică setările cookies