tavi popescu FCSB MM Stoica Steaua Nationala

MM contestă selecțiile! Oficialul FCSB se teme că jucătorii vicecampioanei ar putea fi accidentați de rivalii de la Steaua

Octavian Popescu (19 ani) și David Miculescu (21) au fost covocați pentru meciurile amicale pe care naționala U21 le va disputa cu CSA Steaua și FC Argeș, iar acest lucru l-a nemulțumit pe MM Stoica.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 23:18
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 23:27

Managerul de la FCSB se teme că Popescu și Miculescu, oameni de bază în angrenajul vicecampioanei, ar putea fi accidentați de rivalii de la CSA Steaua.

MM și-ar fi dorit ca Tavi Popescu să fie convocat la naționala U20, unde ar fi întâlnit naționala similară a Italiei și pe cea a Poloniei.

MM Stoica: „Poate intră cei de la CSA Steaua mai tare și îi accidentează!”

„Tavi Popescu și Miculescu au fost selecționați la România U21 și vor juca cu CSA Steaua... De ce nu poate și România U21 să joace cu o altă echipă națională? De ce să meargă jucătorii noștri să joace cu CSA Steaua? Poate se accidentează... Poate intră cei de la CSA Steaua mai tare, să-i accidenteze.

Noi nu facem din astea, să nu lăsăm jucătorii la națională, nu contează dacă e acțiune FIFA sau nu. Oricum, suntem foarte nemulțumiți! Mă întreb și eu, de ce Tavi Popescu n-a fost selecționat la U20, care joacă cu Italia?”, a spus MM Stoica, la Orangesport.

Echipa naționala U21, pregătită de Emil Săndoi, va disputa în luna noiembrie două jocuri de verificare în fața a două echipe de club din Superliga.

  • Joi, 17 noiembrie, ora 17:00, Ghencea: CSA Steaua – România U21
  • Luni, 21 noiembrie, ora 13:00, Pitești: Campionii FC Argeș – România U21
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies