FCSB Gigi Becali mihai pintilii Superliga Superliga

Vis spulberat pentru Gigi Becali? Nicio șansă pentru Mihai Pintilii să rămână antrenor la FCSB: „Regulamentele noastre nu permit așa ceva”

Gigi Becali e convins că-l vrea pe Mihai Pintilii antrenor la FCSB, după despărțirea de Nicolae Dică.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 19:59
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 19:56

Însă, Pintilii nu deține licența PRO și nu poate fi mai mult decât interimar la gruparea „roș-albastră”. Chiar dacă latifundiarul din Pipera a precizat că va face totul conform regulamentelor pentru a-l păstra pe fostul jucător, Directorul Școlii Federale de Antrenori a venit cu o altă ipoteză.

Luchian Burchel a precizat faptul că nu va permite în niciun fel ca Mihai Pintilii să stea pe banca FCSB-ului, evidențiind faptul că întâi trebuie să obțină licența A și apoi pe cea PRO.


„Mihai nu are nici calificare, nici licență UEFA. Chiar dacă ar avea licența UEFA B, tot nu ar putea sta ca antrenor principal. O va face când va avea calificare și apoi va urma cursul normal de licențiere, adică licența A și apoi PRO.

Eu nu cred că cei de la FCSB vorbesc serios când îl consideră pe Pintilii antrenor interimar, noi nu avem nicio cerere în acest sens. UEFA i-a permis să stea pe bancă cu West Ham, dar regulamentele noastre nu permit așa ceva.

Chiar am verificat, dar nu există nicio cerere din partea clubului FCSB. Nu știu cum a stat pe bancă, repet, nu există o cerere oficială din partea clubului. Eu sunt obligat să fac o sesizare la Comisia Juridică și ei vor face lumină", a spus Burchel, potrivit Playsport.

Gigi Becali s-a convins. Îl vrea antrenor pe Mihai Pintilii

După victoria „roș-albaștrilor” cu FCU Craiova, Gigi Becali a evidențiat faptul că își dorește să-l păstreze pe Mihai Pintilii la echipă și că va face totul conform regulamentelor.

Cum Pintilii nu deține licența Pro, latifundiarul din Pipera a explicat că va aduce un alt antrenor așa cum au făcut și FCU Craiova cu Marius Croitoru sau FC Argeș cu Andrei Prepeliță.

„Vom face totul conform regulamentelor. Dacă regulamentul ne permite, da (n.r - continuă cu Pintilii). Atunci, așa vom face (n.r - cu Pintilii și un antrenor cu licență Pro). Vom face conform regulamentelor. 

Dacă alții au făcut și a putut Croitoru, înseamnă că putem și noi. Dacă noi nu putem, nu mai facem. Eu spun că Pintilii va sta pe bancă și vom aduce un antrenor. 

Dacă permite regulamentul, da, îl vreau în continuare pe Pintilii. Dacă nu permite regulamentul, vom face conform regulamentului (n.r - râde)”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

FCU Craiova - FCSB 0-2

FCSB a început în forță meciul cu FCU Craiova de pe Stadionul „Ion Oblemenco”. Octavian Popescu (4') a deschis scorul cu o bijuterie de gol, iar Joyskim Dawa (26') a majorat diferența.

În următorul meci, FCSB se va duela cu FC Botoșani pe 1 decembrie, ora 20:00, în timp ce FCU Craiova se va confrunta în derby-ul din Bănie, cu Universitatea Craiova, pe 3 dcembrie, ora 18:00. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies