Mititelu: "Costea e ambitios. Nu stiu daca va reveni la nationala"

Razvan Lucescu a vazut ce inseamna viata de selectioner si are parte de primele razboiale la nationala. Mititelu il contesta deja pe Razvan si spune ca Florin Costea ar putea renunta la nationala!

Mititelu: "Cred ca daca ar fi fost titular cu Lituania, Costea i-ar fi insirat unul cate unul pe lituanieni si dadea si doua goluri"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iunie 2009, 21:55
Data actualizarii: Luni 08 Iunie 2009, 22:03

"E problema selectionerului ca nu l-a folosit pe Costea, eu as fi vrut altceva. Nu contest ceea ce a facut Razvan Lucescu pana acum, dar cred ca drumul pe care a pornit nationala nu este cel mai bun. Cred ca ar fi trebuit folositi mai degraba jucatori de 24, 25 de ani, pe care sa ne putem baza si in 2012. Pana la urma, am invins Lituania, nu Brazilia sau Germania. Daca selectionerul a mizat pe jucatori mai experimentati acum ca sa evite caderea in a treia urna valorica, atunci e indreptatita decizia lui”, a declarat Mititelu la gsptv.

"Ma asteptam oricum la altceva de la echipa nationala, la o intinerire, dar pana la urma mi-a fost facut un bine, Costea va fi motivat mai mult ca niciodata in jocul cu FC Vaslui. Cred ca daca ar fi fost titular cu Lituania, Costea i-ar fi insirat unul cate unul pe lituanieni si dadea si doua goluri. Nu stiu daca va mai veni la nationala, el este foarte orgolios. Ce daca e tanar, vad ca Tibi Ghioane e considerat erou ca l-a refuzat atata timp pe Piturca", a mai spus Mititelu.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies