Mircea Sandu: "Am vorbit cu Iordanescu saptamana trecuta, mi-a spus ca NU vrea sa preia echipa nationala"

Autor: Sport.ro
Luni 27 Octombrie 2014, 19:24

Fostul presedinte FRF, Mircea Sandu, spune ca saptamana trecuta Anghel Iordanescu nu isi dorea revina pe banca echipei nationale.

Anghel Iordanescu a fost solutia de avarie a Federatiei pentru postul selectioner, la care Razvan Burleanu a apelat imediat ce a picat varianta Mircea Lucescu.

Fostul presedintele FRF, Mircea Sandu, spune ca saptamana trecuta Anghel Iordanescu nu lua in calcul varianta de a prelua postul de selectioner.

”Nu stiu cum se vor imparti sarciniile la nationala. Cred ca Anghel Iordanescu va fi singurul responsabil pentru rezultate. Inainte sa vina Piturca, am vrut sa ii aduc pe Iordanescu si Hagi la nationala, ca director tehnic, respectiv selectioner."

"Cand se vorbea ca va candidat la sefia FRF, i-am zis sa vina director tehnic, sa faca o echipa si sa se ocupe de tot fotbalul romanesc: echipa nationala, juniori, fotbal feminin. Mi-a zis de trei ori ca nu vrea sa fie selectioner, dupa ce a plecat Piturca. L-am simtit ca s-a indepartat de partea tehnica, ca acum e doar un suporter."

"Saptamana trecuta ne-am intilnit si l-am certat ca nu preia nationala, dar a zis ca nu mai vrea sa fie selctioner”, a declarat Sandu la DigiSport.

Lung șir de erori în intervenția din Onești. Victimele au murit în chinuri
BRAT

Modifică setările cookies