Ion Tiriac MIhai Stoichita Tenis Nationala

Miliardarul Ion Țiriac, luat peste picior de un oficial din fotbalul românesc

Fostul jucător de tenis își spusese cu franchețe părerea despre naționala de fotbal. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 27 Martie 2023, 16:50
Data actualizarii: Luni 27 Martie 2023, 18:17

Reprezentativa României a debutat cu dreptul în Grupa I din preliminariile pentru Campionatul European din 2024, sâmbătă seara, în deplasare, cu Andorra, scor 2-0. 

Ion Țiriac, ironizat de Mihai Stoichiță 

Întrebat despre meciul echipei lui Edward Iordănescu, fostul președinte al Federației Române de Tenis a spus, concret, ce a făcut în timpul partidei care a început sâmbătă seara, la 21:45. 

  • Ion Țiriac și Simona Halep

”A fost meci? Noroc că frizerul nu a putut să joace. Avea de tuns un președinte. Altfel? Am văzut 30 de minute cu pase înapoi și m-am culcat”, a spus Ion Țiriac, în stilul său caracteristic. 

Replica a venit luni de la directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță. Fostul antrenor al Stelei, invitat la Gsp, a ripostat direct, ironizându-l pe Ion Țiriac. 

"Domnul Ion are părerea lui. E bine că s-a culcat liniștit. Asta e important! Dacă se culca supărat era altceva. Îți dai seama ce dulce era somnul dacă s-a trezit să bea apă și a văzut că era 2-0 pentru noi. Ce liniștit a dormit în continuare!", a spus Stoichiță, potrivit Gsp.

VIDEO Conferință de presă Ion Țiriac

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!