VIDEO Mai contează Edi Iordănescu pe Eric Bicfalvi la echipa națională? Răspunsul selecționerului 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Octombrie 2022, 16:54
Data actualizarii: Miercuri 12 Octombrie 2022, 16:54

Edward Iordănescu a vorbit la conferința de presă și despre Eric Bicfalvi (34 ani), jucător pe care nu a contat, cu toate că a avut evoluții solide în Rusia. 

Chiar dacă România a terminat pe locul 4 într-o grupa din Liga Națiunilor cu Bosnia, Muntenegru și Finlanda, FRF a decis să meargă pe mâna lui Edward Iordănescu (44 ani) și pentru preliminariile Campionatului European 2024. Iar miercuri, 12 octombrie, selecționerul și-a luat angajamentul de a duce naționala la turneul final de peste doi ani. 

Edi Iordănescu, răspuns clar în privința lui Eric Bicfalvi

Întrebat dacă se va baza pe Eric Bicfalvi (34 ani), căpitanul lui Ural, selecționerul a motivat că orice jucător român are ușa deschisă la echipa națională. 

  • Eric Bicfalvi

„Oricine are o şansă. Eric e un jucător deosebit, îi cunosc foarte bine profilul. La un moment dat a fost şi asta o problemă (n.r. – războiul declanşat de Rusia). De acum vedem, încercăm să avem continuitate. Toată lumea are uşile deschise la naţională”, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă. 

Eric Bilfalvi a absentat ultimele două meciuri pentru Ural, din cauza unei problemele musculare. Însă, în ultimii ani, fostul jucător al FCSB-ului a impresioan în Rusia cu prestațiile și golurile sale. De altfel, inclusiv CFR Cluj a vrut să-l transfere în această vară, dar Ural s-a opus și a precizat că dorește să-l aibă în organigrama clubului și după ce se va retrage din activitate. 

Cu toate acestea, din 2014, de când a debutat pentru prima reprezentativă, Eric Bicfalvi a adunat doar 9 selecții, în care a marcat un gol, cu Irlanda de Nord, în Liga Națiunilor, în noiembrie 2020. 

VIDEO Goluri spectaculoase înscrise de Eric Bicfalvi la Ural

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!