VIDEO EXCLUSIV Mai avem fotbaliști de calibru la națională? Laurențiu Reghecampf a nominalizat doi tricolori la Emoții Europene

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 11:50
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 12:53

Fostul antrenor de la FCSB a fost invitatul lui Cătălin Oprișan și Andru Nenciu la emisiunea Emoții Europene de luni.

Invitatul de luni al lui Cătălin Oprișan și Andru Nenciu la Emoții Europene (VIDEO AICI, de la ora 11:00), emisiune susținută de Casa Pariurilor, a fost antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Întrebat dacă în acest moment naționala României are vreun fotbalist de calibru, fostul tehnician de la FCSB a nominalizat doi tricolori actuali.

”Înainte aveam cel puțin 2-3 jucători de mare calibru, ca Gică Hagi - Gică Popescu - Ilie Dumitrescu, apoi Adi Mutu - Cristi Chivu.

Acum, Dennis Man este un jucător de excepție, poate ar fi și un Nicolae Stanciu, dar în momentul de față este dificil...

Însă calificarea naționalei la EURO va aduce beneficii, adică se va vorbi mult despre fotbalul românesc și despre fotbaliștii români! 

Noi înainte, ca jucători, prindeam odată cu acele calificări la turneele finale contracte în Germania, Elveția, aveam 40-50 de fotbaliști care evoluau în campionatele puternice”, a explicat Reghecampf la emisiunea Emoții Europene.

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim-plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc. 

Timp de o oră, de la 11:00, în exclusivitate pe SPORT.RO și VOYO, un invitat special va vorbi despre momente importante de la turneele finale continentale. 

Campionatul European din Germania 2024 se vede în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!