SIMPLY THE BEST! Lucescu a vorbit despre cel mai bun jucator pe care l-a antrenat vreodata: "Era un fenomen"

SIMPLY THE BEST! Lucescu a vorbit despre cel mai bun jucator pe care l-a antrenat vreodata: "Era un fenomen"

Sahtior are probleme in Liga, acolo unde a fost invins cu 4-0 de Real si cu 3-0 de PSG.

Mircea Lucescu a vorbit despre cei mai buni jucatori din Liga Campionilor. Il Luce a avut ghinionul sa pice in grupa cu unul dintre ei, Cristiano Ronaldo reusind sa inscrie de trei ori in meciul direct din grupa. In schimb, Ibrahimovic nu a reusit sa marcheze impotriva Sahtiorului, in meciul direct de miercuri.

Lucescu considera insa ca cel mai bun jucator din Liga este Messi: "Dupa parerea mea, tot Messi este cel mai bun. Si Ibrahimovic este un mare jucator, dar nu destul de dinamic pentru a putea fi comparat cu Messi si Cristiano Ronaldo. El mai mult se plimba pe teren, dar, intr-adevar, cand ajunge mingea la el, e greu sa i-o ia cineva. Sunt greu de comparat, toti trei sunt jucatori mari. Pana la urma, daca ar fi sa luam pentru continuitate si pentru tot ceea ce a reusit, cel mai bun este totusi Messi", a declarat Lucescu, la Digi Sport.

Mircea Lucescu considera ca cel mai bun jucator antrenat de el este de departe Ronaldo, insa nu portughezul din atacul lui Real Madrid de acum, ci brazilianul care era supranumit "Fenomenul" la inceputul anilor 2000.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Din toamnă ar putea începe vaccinarea anti-Covid a copiilor cu vârsta între 12 și 15 ani. Anunțul lui Valeriu Gheorghiță
BRAT
Modifică setările cookies