Nationala

Mircea Lucescu, Ienei si Cornel Dinu la nationala? Iordanescu a facut patru invitatii! Cine este "surpriza" selectionerului

Romania joaca joi cu Finlanda.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Octombrie 2015, 14:18
Data actualizarii: Luni 05 Octombrie 2015, 14:32

Iordanescu pregateste intariri pentru meciurile cu Finlanda si Feroe, decisive pentru calificarea noastra la Euro 2016. Selectionerul vrea sa ii aduca langa echipa pe Lucescu, Ienesi si Cornel Dinu, pentru ca jucatorii sa aiba un moral mai bun.

Acesta i-a facut o oferta si lui Gica Popescu, fostul candidat la presedentia FRF. Iordanescu spune ca acesta este binevenit oricand in fotbal si la federatia romana de fotbal.

"Le-am facut lui Lucescu si Ienei invitatia de a veni si discuta cu jucatorii. M-a bucurat ca domnul Lucescu a venit, sper ca si Ienei sa o faca. Oricare dintre marii nostri antrenori e binevenit. Prin intermediul dumneavoastra il invit si pe Cornel Dinu. Sper ca Gica Popescu sa se intoarca in fotbal, pentru ca avem nevoie de oameni cu experienta lui. Dar trebuie sa intrebati Federatia daca poate ocupa vreun post. Eu m-as bucura doar sa revina in fotbal", a spus Anghel Iordanescu in conferinta de presa.

Iordanescu spune ca vrea ca Romania sa castige 4 puncte in ultimele 2 meciuri, pentru a prinde calificarea directa la Euro, locul 3 ducand la baraj acolo unde vor veni echipe puternice, Olanda fiind unul dintre numele mari.

Modifică setările cookies