Nicolae Stanciu Echipa Nationala Romania Nationala

Cum decurg sesiunile de antrenament cu Nicolae Stanciu: "Ne amuzam atat eu, cat si colegii pentru ca le spunea sa imi dea mie mingea pentru ca eu o sa fac totul"

Nicolae Stanciu a raspuns unei serii de intrebari provite din partea fanilor echipei nationale a Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 August 2020, 16:15
Data actualizarii: Luni 31 August 2020, 17:03

Nicolae Stanciu (27 de ani) a raspuns unei serii de intrebari pentru site-ul FRF provenite din partea fanilor. Mijlocasul Slaviei Praga a povestit pe scurt despre primul sau antrenor, dar si o faza amuzanta din timpul antrenamentelor. Totodata, Stanciu a fost provocat sa raspunda ce i-ar transmite unui copil fara posibiltati care ar vrea sa se apuce de fotbal. 

"Primul meu antrenor pe care l-am avut a fost Alexandru Calamios de la Alba Iulia. El m-a invatat enorm de multe lucruri. Un om caruia ii datorez foarte multe. Tin minte ca imi zicea <<copilul>> mereu. Ca si cum eram copilul lui. Au fost mai multe intamplari amuzante. La antrenamente ne amuzam atat eu, cat si colegii pentru ca le spunea sa imi dea mie mingea pentru ca eu o sa fac totul. Ma simteam si putin rusinat fata de colegi, dar in acelasi timp era si ceva de care radeam mereu".

Intrebat ce i-ar transmite unui copil fara posibilitati care ar vrea sa se apuce de fotbal, Stanciu a raspuns ca atat fotbalul, cat si scoala sunt la fel de importante: 

"I-as spune sa se concentreze pe ambele pentru ca sunt importante. Si eu cand eram mic, proveneam dintr-o familie, sa zic... Aveam o situatie ok, parintii mei mergeau la munca amandoi, dar nu eram o familie wow, care sa isi permita orice. I-as zice sa le faca pe ambele, dar daca ii place fotbalul sa continuie pe acest drum, daca el iubeste acest sport. Daca isi doreste sa faca asta, cu siguranta va reusi. Bineinteles, sa continuie sa mearga la scoala, ca e la fel de important sau poate mai important decat fotbalul", a declarat Nicolae Stanciu pentru site-ul FRF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!