Jucatorul de la U19 pe care Contra a pus ochii: "Are poarta deschisa la echipa nationala!"

Autor: Sport.ro
Joi 22 Martie 2018, 13:54

Romania a spulberat Serbia la U19, 4-0, si are nevoie de o victorie sambata cu Suedia pentru a se califica la campionatul european.

Cosmin Contra l-a remarcat pe Screciu in meciul cu Serbia, castigat de nationala U19 cu 4-0. Matan, de doua ori, Morutan si Tudor Baluta au fost marcatorii Romaniei.

"Au sansa, au valoare, acum au si mentalitatea sa realizeze acest lucru. Daca vor castiga si sambata se vor califica. Nu mi-e frica sa aduc jucatori care confirma si au un joc constant, chiar si daca au varste de 17, 18 sau 19 ani."

"Screciu este unul dintre jucatorii pe care i-am remarcat acum cu Serbia. Daca vor juca asa in continuare vor avea poarta deschisa oricand", a spus Contra.

Romania e in grupa cu Serbia, Suedia si Ucraina la Turul de Elita de la U19. Prima echipa din grupa se califica la Euro. E o sansa mare si pentru o calificare la campionatul mondial. Primele 5 din cele opt participante la Euro merg la Mondial.

Urmatorul meci al Romaniei in grupa e cu Suedia, sambata, la Ploiesti. Victoria ne aduce calificarea.

Managerul Spitalului Victor Babeș, mesaj pentru nevaccinați: ”Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viață?”
BRAT
Modifică setările cookies