"Îți vine să ieși în stradă". Mihai Stoica, reacție explozivă după ce a văzut grupa României la EURO 2024

Mihai Stoica adversari EURO 2024 EURO 2024 grupe euro 2024 Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Decembrie 2023, 22:33
Data actualizarii: Sambata 02 Decembrie 2023, 22:41

România și-a aflat adversarele la EURO 2024, în urma tragerii la sorți care a avut loc la Hamburg. 

Reprezentativa antrenată de Edi Iordănescu a fost repartizată în grupa E, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B. 

Pentru al patrulea loc din grupă, în semifinale se vor confrunta Bosnia şi Herţegovina – Ucraina, Israel – Islanda. EURO 2024 se vede la PRO TV, PRO ARENA și VOYO. 

Mihai Stoica a avut o primă reacție după tragerea la sorți de la Hamburg, explicând că tricolorii au o șansă importantă la turneul final din Germania.

"Între orice altă echipă din urna 1 şi Belgia...e treaba foarte bună! Dar să vedem, că e din prima urnă, nu te gândeşti că poţi să treci peste ea, dar să vedem. Toată lumea o voia pe Belgia din alea 6.

Când te uiţi la tragerea asta la sorţi, îţi vine să ieşi în stradă şi să sărbătoreşti, să mergi la Universitate şi să sărbătoreşti. Puteai să pici cu Olanda şi Franţa, dar tu ai picat cu Slovacia şi Belgia.

Nu ştim dincolo ce prindem, dar oricum Ucraina pare cea mai bună din cele 4. Are 4 titulari de la Şahtior în echipa naţională. Ucraina are echipă, pornind de la portarul care apără la Benfica şi până la Mudryk", a spus oficialul FCSB, potrivit Orange Sport.

VIDEO | Tragerea la sorți pentru EURO 2024


Tragere la sorți EURO 2024 pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!