Iti mai aduci aminte de Galca si Laurentiu Rosu! Vezi ce mai fac fostii jucatori ai nationalei:

Autor: Sport.ro
Vineri 12 Iunie 2009, 11:17
Iti mai aduci aminte de Galca si Laurentiu Rosu! Vezi ce mai fac fostii jucatori ai nationalei:

Fostul international roman Constantin Galca este dorit ca antrenor principal al echipei Almeria B, din liga a patra spaniola, el fiind deja contactat de conducerea clubului in acest sens, informeaza site-ul elalmeria.es.

Potrivit sursei citate, conducerea clubului spaniol vrea sa renunte la serviciile antrenorului Carlos Rios, care si-a ratat obiectivul constand in promovarea in Segunda Division B.

Alfonso Garcia junior, unul dintre oficialii gruparii, l-a contactat, joi, pe Galca pentru "a-i obtine serviciile", romanul avand exact caracteristicile dorite de conducerea Almeriei.
Elalmeria.es mentioneaza ca si gruparea Poli Ejido si-a manifestat interesul pentru Constantin Galca, pe care l-ar vrea la conducerea tehnica a echipei de juniori care participa in Division de Honor.

Laurentiu Rosu nu va ramane la Cadiz, echipa cu care a obtinut, in acest sezon, promovarea in Segunda Division, liga a doua spaniola, informeaza cotidianul Diario de Cadiz.

"Bezares, Rosu, Jesus si Lucas stiu deja ca nu vor ramane. (...) Rosu a fost, joi, la sediul clubului si si-a luat la revedere, pentru ca nu va continua aici", noteaza jurnalul spaniol.

Laurentiu Rosu semnase, in august 2008, un contract pe un an, cu optiune de prelungire pentru inca un sezon cu Cadiz. El si-a exprimat in repetate randuri dorinta de a ramane la formatia spaniola.

Cadiz a terminat sezonul 2008/2009 pe primul loc in al treilea esalon din Spania si va evolua in campionatul urmator in Segunda Division.

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies