Ionel Ganea Bosnia - Romania Echipa Nationala Nationala

EXCLUSIV Ionel Ganea: "Niciodată în istoria naționalei n-am văzut așa ceva!" Detaliul care l-a revoltat + ce spune "nașul" Bosniei despre meciul de marți

Bosnia - România are loc marți, de la 21:45, la Zenica. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 11:29
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 11:49

Ionel Ganea și-a exprimat supărarea după jocul slab calitativ al naționalei în meciul cu Muntenegru (0-2), la Pogorica, sâmbătă seara. Debutul oficial al lui Edi Iordănescu pe banca tricolorilor a fost un fiasco mai ales din cauza felului în care a arătat prima reprezentativă. 

Ionel Ganea: "E strigător la cer să nu avem un șut pe poartă!"

Până la finalul partidei, Răzvan Marin și colegii lui nu au șutat spre poarta gazdelor, statistică punctând însă o ocazie: lovitura de cap trimisă de Adrian Rus spre sfârșitul confruntării. 

Atacul bont și lipsa încrederii de a amenința poarta de la distanță sunt principalele motive care l-au dezamăgit pe Ionel Ganea. "Tot aud că nu rezistă două meciuri unul după celălalt. Dacă nu rezistă, să nu mai vină la națională! Când pierzi cu 2-0 n-ai pe cine să remarci. E strigător la cer să nu dai un șut pe poartă, niciodată în istoria naționalei n-am văzut așa ceva, n-avem o strategie, n-avem nimic", a declarat Ganea, pentru Sport.ro. 

Ionel Ganea, "nașul" Bosniei

Marcatorul golul decisiv al României din meciul cu Anglia de la Euro 2000 (3-2) are în CV două reușite împotriva Bosniei, adversara tricolorilor de marți, de la Zenica (21:45), din meciul al doilea din cadrul Nations League. În preliminariile pentru Campionatul European din 2004, Ganea a marcat și în victoria cu 3-0 de la Sarajevo, dar și în meciul de la Craiova 2-0. 

"Golul de la Craiova e unul dintre cele mai frumoase înscrise de mine la națională, dar am un gol foarte frumos și cu Franța. Eu sper să scoată un rezultat pozitiv marți, dar slabe speranțe. Am auzit și că vor fi schimbări, dar ce modificări să mai faci când vrei să ai o echipă omogenă!? Mi se pare penibil să schimbi jucătorii de la meci la meci. Dacă nu rezistă, să nu mai vină la națională! Toate reprezentativele au un nucleu solid, numai noi nu!", a mai afirmat fostul atacant de la Stuttgart și Wolverhampton. 

19 goluri în 45 de partide a marcat Ganea pentru echipa națională

Meciurile din iunie ale României în Liga Națiunilor

  • Sâmbătă, 4 iunie: Muntenegru – ROMÂNIA 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1
  • Marți, 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino polje (Zenica): Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
  • Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Finlanda
  • Marți, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giulești (București): ROMÂNIA – Muntenegru

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!