Andrei Vlad Adrian Mutu Echipa nationala U21 EURO U21 Romania U21 Nationala Imagini SENZATIONALE cu micii tricolori inainte si dupa partida cu Germania! Discursurile IMPRESIONANTE ale lui Mutu si Vlad

Imagini senzationale cu "tricolorii mici" inainte si dupa partida cu Germania! Discursuri impresionante ale lui Mutu si Vlad

ROMANIA da ultima batalie a primaverii! Miercuri, 19:00 LIVE VIDEO la PRO X si pe www.sport.ro ai Armenia - Romania in calificarile pentru Qatar 2022!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 Martie 2021, 09:49
Data actualizarii: Miercuri 31 Martie 2021, 09:58

Romania U21 nu a reusit sa invinga reprezentativa similara de Germaniei si din pacate paraseste competitia neinvinsa. Inainte de partida au luat cuvantul selectionerul Adrian Mutu si portarul Andrei Vlad, iar acestia au avut cuvinte puternice de incurajare pentru membrii echipei.

"Nu avem nimic de pierdut. E ultimul meci. Fara regrete, nu avem nimic de pierdut, maine nu mai putem sa dam timpul inapoi, e vorba doar de azi", a spus Adrian Mutu, iar Vlad a continuat: "Pana la final! Impreuna! Nu se stie ce e maine. Bai baieti, la inceput, nimeni nu credea in noi, a venit ziua sa le aratam ce putem. La final, luam ce e al nostru si mergem cu capul sus in Romania!"

  • Imagini SENZATIONALE cu micii tricolori inainte si dupa partida cu Germania! Discursurile IMPRESIONANTE ale lui Mutu si Vlad

Dupa partida, selectionerul a luat din nou cuvantul si a incercat sa le ridice moralul jucatorilor, in ciuda rezultatului de egalitate care nu a permis echipei Romaniei sa se califice mai departe.

"Capul sus, ca nimeni nu are ce sa va zica, ati dat ultima picatura de transpiratie. Bravo, am dat maximum, asta e cel mai important, pentru ca regrete nu avem, ceea ce inseamna dorinta noastra de a lupta si de a ne califica, iar pentru asta eu si staff-ul meu va multumim si cred ca Romania e mandra de ardoarea cu care ati luptat!"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!