Nationala

Il sacrifica pe Sanmartean? Decizia pe care Iordanescu trebuie sa o ia pentru meciul de foc cu Ungaria

In 2015, nationala Romaniei nu se poate lauda cu prea multi jucatori spectaculosi atunci cand au posesia.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Septembrie 2015, 09:00
Data actualizarii: Joi 03 Septembrie 2015, 09:05

Budescu si Sanmartean sunt in acest moment cele doua certitudini la acest capitol. Intrebarea este daca Iordanescu va avea curajul sa joace cu cei doi impreuna pe teren.

De la Giurgiu, Iordanescu primeste cateva sfaturi din partea antrenorului lui Budescu. Marius Sumudica spune ca pozitia clasica a lui Sanmartean ar trebui sacrificata si sa joace pe post de inchizator, pentru ca Budescu sa fie folosit in spatele varfului.

"Eu nu l-as folosi pe Budescu in partea stinga. Acolo nu da randament. Eu l-as baga pe Sanmartean langa un mijlocas defensiv, cu Budescu in spatele varfului"

Sumudica a criticat selectia la nationala. Considera ca Romania ar fi avut nevoie de Gaman pentru dubla cu Ungaria si Grecia, in conditiile in care Iordanescu trebuie sa aleaga intre Moti, Chiriches si Goian.

 "Gaman nu avea cum sa nu fie in lot, avand in vedere ce adversari a a avut in meciurile europene. Nu ai cum sa nu convoci un jucator care are 12 meciuri la nivel inalt. La nationala trebuie sa joace cei mai in forma jucatori si care au ritm de joc. Nu poti chema un jucator pentru ce a facut acum sapte luni", a mai spus Sumudica la DigiSport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies