Nationala

Avertismentul lui Mircea Lucescu pentru nationala Romaniei inaintea dublei cu Grecia si Ungaria: "Nu stiu care e valoarea lor, pentru ca multi nu joaca!"

Mircea Lucescu trage un semnal de alarma inaintea meciurilor nationalei Romaniei cu Grecia si Ungaria.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Septembrie 2015, 09:24
Data actualizarii: Marti 01 Septembrie 2015, 09:25

Il Luce spera ca Romania sa nu piarda la Budapesta si crede intr-o calificare la Euro 2016. Acesta avertizeaza insa ca problema fotbalului romanesc va afecta destul de mult nationala.

Cu cluburi de traditie aflate in ligile secunde, cu cluburi cu pretentii in Liga I aflate inca in insolventa si cu probleme generale din punct de vedere financiar, fotbalul romanesc gaseste resurse putine sa creasca si sa promoveze jucatori romani, lucru acuzat chiar si de catre selectionerul Iordanescu.

"Sa speram ca vor reusi, in primul rand, sa nu piarda acolo, la Budapesta. Ii imbratisez si le doresc din tot sufletul bafta. Am incredere in fotbalul romanesc. Nationala Romaniei este alcatuita de valoarea jucatorilor la momentul respectiv. Nu-mi dau seama care este exact valoarea jucatorilor nostri in acest moment, pentru ca multi nu joaca."

"Situatia in care ne aflam este consecinta faptului ca a disparut fotbalul din foarte multe regiuni importante ale tarii, care aveau traditie, furnizoare de jucatori de inalta clasa. Acum, pentru toti conducatorii de club e mult mai usor sa aduca jucatori din strainatate, costa mai putin", a declarat Mircea Lucescu la DolceSport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies