GALERIE FOTO Ianis Hagi a spart gheața și a marcat primul gol la națională din 2021!

Romania - Andorra Ianis Hagi Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 22:33
Data actualizarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 22:32

România - Andorra, LIVE TEXT - AICI.

Cele două echipe s-au înfruntat în a opta etapă a preliminariilor EURO 2024 pe Arena Națională din Capitală. Pe stadion au fost prezenți doar copii, din cauza sancțiunii primite de FRF după incidentele din partida cu Kosovo.

Ianis Hagi a spart gheața și a marcat primul gol la națională din 2021!

În minutul 28 al meciului, Nicușor Bancu a ridicat privirea din pământ și i-a pasat la marginea careului lui Ianis Hagi, care l-a învins fără nicio problemă pe Ivarez cu un șut la colțul stâng.

Pentru fiul „Regelui” a fost prima reușită din 2021. Ultima dată când Ianis a înscris pentru naționala României a fost pe 8 octombrie 2021, când tricolorii au pierdut cu Germania, scor 1-2, în preliminariile CM2022.


Echipele de start

  • Naționala României: Moldovan - Sorescu, Drăgușin, Burcă, Bancu - R. Marin, Stanciu - Moruțan, Hagi, Coman - Bîrligea
  • Naționala Andorrei: lvarez - Rubio, Llovera, M. Vales, San Nicolas - Garcia, E. Vales, Rebes, Cervos - Vieira, Sanchez

România - Andorra, înainte de meciul direct

România - Andorra, al doilea meci al lunii octombrie pentru ”tricolorii” lui Edward Iordănescu din preliminariile Euro 2024 după egalul 0-0 cu Belarus, se joacă duminică, de la ora 21:45, pe Arena Națională și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe Sport.ro. 

UEFA a decis ca meciul cu Andorra să se dispute fără spectatori, dar pe Arena Națională sunt așteptate numeroase grupuri de copii care să susțină naționala României.

După remiza de joi seară cu Belarus, scor 0-0, România rămâne pe locul 2 în grupă. Kosovo a învins Andorra cu 3-0, iar partida Israel – Elveția nu s-a disputat și a fost reprogramată pentru ziua de 15 noiembrie. La finalul preliminariilor, ocupantele primelor două locuri se califică la EURO 2024.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!