Nationala

"I-au prelungit imediat contractul cand ne-au vazut la meci!" FRF a incercat sa dea marea lovitura: oferta URIASA pentru Mircea Lucescu

FRF a incercat sa dea marea lovitura si sa-l aduca pe Mircea Lucescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Decembrie 2018, 14:50
Data actualizarii: Luni 10 Decembrie 2018, 14:53

Ionut Lupescu a povestit un episod petrecut in 2009 cand a incercat sa-l aduca pe Mircea Lucescu pe banca nationalei. Lucescu era atunci la Sahtior, iar Rinat Ahmetov i-a prelungit imediat contractul romanului cand i-a vazut pe oficialii FRF veniti pentru negocieri.

FRF ii oferea lui Lucescu 500.000 de euro si bonusuri de performanta, oferta maxima pe care si-o putea permite.

"Am fost la un meci Marseille - Sahtior si i-am facut o oferta scrisa, semnata de mine si de Mircea Sandu. I-am propus un salariu de 500.000 de euro, plus bonusuri de performanta. Era maximum ce ne puteam permite. La zborul de intoarcere din Franta, Ahmetov a discutat imediat cu nea Mircea prelungirea contractului la Sahtior, fiindcă ma vazuse la meci si aflase planul nostru. Era greu sa-l iei pe Lucescu de la Donetk", a declarat Ionut Lupescu pentru GazetaSporturilor.

Daca nu au avut succes cu Mircea Lucescu, oficialii FRF l-au numit pe fiul sau. Razvan Lucescu a preluat atunci echipa nationala a Romaniei.

Modifică setările cookies