Victor Piturca Al Ittihad Nationala

"I-am spus lui Piturca, poate sa plece!" Raspunsul final al lui Burleanu dupa ce arabii au anuntat ca Piti semneaza cu Al Ittihad

Victor Piturca discuta in continuare cu Al Ittihad. Presedintele Burleanu e de acord sa-l lase sa plece la arabi, dar nu renunta la plata clauzei de 700.000 de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2014, 22:30
Data actualizarii: Luni 22 Septembrie 2014, 22:34

Burleanu spune ca n-a fost convins de ultimele raspunsuri date de Piturca in fata presei. Are pregatite variante de rezerva la echipa nationala.

"Sunt putin surprins de ceea ce a declarat domnul Piturca, dar nu am avut timp de o intalnire. Nu a spus nici daca pleaca, nici daca nu pleaca, lasat-o in coada de peste. Nu-mi este deloc clar. I-am zis ca, daca vrea sa plece, poate sa o faca, in conditiile in care se plateste clauza. Avem variante de rezerva. Sigur ca avem! Nu spun cine. Financiar, FRF nu-si permite acum sa-i angajeze pe Dan Petrescu sau Cosmin Olaroiu", a explicat Burleanu la Sport.ro.

Presedintele FRF a vorbit si despre cazul contractului confidential dintre Piturca si Federatie, ajuns in presa:

"Contractul lui Victor Piturca a ajuns in presa printr-un intermediar, care l-a obtinut de la cineva din FRF. Am restrans analiza la doar doua departamente, o sa aflati mai multe in perioada urmatoare. Cele doua departamente sunt contabilitate si resurse umane".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!