Burleanu, misterios: "Nu cred ca Boloni va fi selectionerul Ungariei! Pe Piturca nu il tine nimeni cu forta"

Burleanu, misterios: "Nu cred ca Boloni va fi selectionerul Ungariei! Pe Piturca nu il tine nimeni cu forta"

Intra sa vezi ce a spus presedintele FRF, Razvan Burleanu

...despre Victor Piturca: "Ar trebui sa ne spuna daca vrea sa plece peste o luna sau nu, eu nu pot spune asta. Cred ca daca voia sa plece, pleca! Nu il tinea nimeni cu forta. Nu cred ca Boloni va prelua echipa nationala a Ungariei."

...despre Euro 2020: "Este o sansa pentru Romania sa putem trai alaturi de suporterii romani acel sentiment al unitatii, dar si faptul ca suntem intr-o comunitate extraordinara. Apoi, acest eveniment va deschide o noua fereastra spre fotbalul mondial. Va fi o sansa sa crestem si valoroc si la nivel de infrastructura. Avem tinte foarte clare, dincolo de planul sportiv. Avem performante pe care trebuie sa le indeplinim noi ca Federatie, dar sprijinita si de autoritati."

...despre rezultatele de la juniori: "Aceste esecuri de la juniori sunt rezultate unui sistem fotbalistic romanesc. Ne intereseaza extraordinar de mult cum dezvoltam selectia, cu cine o facem, cine ii pregateste pe copii, cine le prescrie nutritia. Am initiat o campanie ”For the Future” pe care mi-o asum. Avem tineri talentati care trebuie dibuiti si bine pregatiti."

"FRF a castigat primul proiect cu finantare europeana din istoria sa. este vorba de o mini baza sportiva la Timisoara, pentru persoanele defavorizate din zona." - Razvan Burleanu.
Citeste si:Razvan Burleanu

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies