Hagi anunta un viitor urias pentru Romania! Asta e planul celor 300 de pusti geniali pe care ii pregateste pentru NATIONALA

Dupa ce Academia Hagi a castigat Cupa Hagi si s-a calificat la Cupa Natiunilor din Brazilia, Hagi anunta ca pregateste noi surprize.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Iunie 2014, 18:15
Data actualizarii: Duminica 01 Iunie 2014, 18:22

Academia Hagi a castigat finala Cupei Hagi cu 2-0 in fata celor de la LPS Banatul si merge in Brazilia, in noiembrie, unde pustii de la academie vor da mana cu Zidane, ambasadorul competitiei.

Dupa meci, Hagi a anuntat ca mai sunt 300 de pusti pe care ii pregateste pentru echipa nationala a Romaniei. Cel mai recent produs al lui Hagi pentru nationala a fost Manea, cel mai tanar debutant din istorie, care a intrat pe teren in echipa lui Piturca la 16 ani, in meciul cu Albania, din Elvetia.

"Acest turneu da posibilitatea copiilor sa joace, sa arate cat de buni sunt. E important, s-a potrivit ca aceasta calificare in Brazilia sa coincida cu Mondialul. De 5 ani lucreaza impreuna, nu ii stiam, de o luna ne-am cunoscut si noi. Eu am fost in '85 sau '84 in Brazilia, aveam 18 ani, eram mic."

"Tot ce se intampla de acum incolo e important pentru ei. Daca se vor antrena, vor avea ambitie, pot sa-si construiasca o cariera frumoasa. Trebuie sa joace bine, sa ajunga in primele locuri, sa-l cunoasca pe Zidane."

"Noi contruim multi jucatori si speram ca multi dintre ei sa faca o cariera frumoasa. Avem 300 de copii frumosi, multi vor ajunge sa joace pentru Romania.", a spus Hagi la Sport.ro

Modifică setările cookies