GRUPE EURO U21 | "Mbappe e atat de valoros, ar fi mai bine sa nu joace!" Prima reactie a lui Radoi dupa ce a aflat grupa: "VREM IN SEMIFINALE!"

Romania si-a aflat adversarii pentru turneul final din Italia.

Selectionerul nationalei Romaniei Under 21, Mirel Radoi, a fost prezent la Bologna pentru tragerea la sorti pentru grupele Euro din 2019. Radoi a dat o declaratie 'la cald' dupa tragere pentru Pro X.

"Nu puteam sa cadem numai cu echipele cu care doream noi. Si daca ne-am propus obiectiv primele 4, era clar ca vom intalni si echipe mai puternice. Baietii nostri daca vor sa faca pasul cat mai repede catre echipa mare trebuie sa intalneasca astfel de adversari ca sa faca tranzitia. Chiar daca suntem ultimii la coeficienti, eu cred ca indiferent de adversarul pe care il vom intalni, ii vom pune probleme.

Vedem daca Anglia intre timp au mai adusi jucatori, vedem si la nationala Frantei sunt alti jucatori eligibili pentru Under 21 pe care speram sa nu ii cheme. Ar putea (sa ne intalneasca Kylian Mbappe), dar eu cred ca e mult mai bine sanatos, valoreaza atat de mult incat ar fi bine sa ramana acasa. E un jucator fabulos. Din ce stiam inainte de tragere, el nu o sa vina ca sa nu riste o accidentare la un Campionat European de Tineret.

Eu cred ca putem sa facem o figura frumoasa, nu mergem doar sa ne bucuram de turneu, vrem sa facem o figura frumoasa. Ca orice istorie, la un moment dat, trebuie schimbat. Eu cred ca multe lucruri se vor schimba si incepem cu acest turneu.

Sper sa obtinem primul loc, daca nu, atunci sa fim pe cel mai bun loc doi si sa mergem mai departe" a spus Mirel Radoi la Pro X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Marian Vanghelie, condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție. Sentința nu e definitivă
BRAT
Modifică setările cookies