DANEMARCA U21 - ROMANIA U21 | "Avem un avantaj clar!" Victoria e singura varianta pentru nationala lui Radoi: "Au invins Danemarca cu echipa a doua"

Romania U21 incepe azi, de la 19:30 in direct la PRO X campania de calificare la EURO U21 din 2021!

Romania U 21 se va deplasa in Danemarca pentru primul meci din preliminariile campionatului European 2021. Selectionerul Mirel Radoi a vorbit despre aceasta partida si spune ca va schimba tactica fata de meciurile de la Euro 2020 si va aduce lucruri in plus in aceasta campanie.

"Vom implementa un alt sistem de joc, dar filosofia va fi aceeasi. Veti vedea aceleasi lucruri bune ca pana acum. Vrem totusi sa aducem in plus temporizarea, cred ca asta ne-a lipsit pana acum", a spus Radoi inainte de meciul de diseara. 

Mihai Stoichita, director tehnic al FRF, a vorbit la Ora Exacta in Sport despre sansele pe care nationala de tineret le are in noua campanie si a amintit ca Romania U21 a jucat un amical cu echipa Danemarcei, in care a reusit sa invinga chiar daca Mirel Radoi a folosit echipa a doua. 

"Eu acum ma duc sa-l vad pe Mirel la treaba. Sa dea Dumnezeu sa repete performantele pe care le-a avut pana acum. Acum cateva luni, nestiind ca vom pica in grupa cu ei, am avut un meci amical cu Danemarca U21 in Spania, ei folosind echipa asta pe care o va folosi diseara. Noi, nefiind cu echipa care a participat la EURO, am castigat. De ce nu m-as astepta la o victorie? Avem o echipa buna, nu am emotii mari. 

Avem un avantaj, pentru ca experienta internationala conteaza enorm. Jucatorii pe care ii mai avem si care au participat la faza superioara la turneu, au un avantaj clar", a spus Mihai Stoichita la PRO X. VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT