VIDEO Golul spectaculos al lui Hagi în meciul cu Germania, votat de fani drept reușita anului, într-o anchetă FRF

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 16:20
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 16:32

Federația Română de Fotbal a organizat un sondaj în luna decembrie, unde fanii au fost puși să aleagă cel mai frumos gol marcat în acest an, la echipele naționale.

Organizat sub forma de concurs, sondajul a avut la debut 16 goluri, printre acestea numărându-se cel al lui Andrei Ciobanu (România U21-Olanda U21 1-1), al Clarei Roșu (Turcia U17-România U17 2-2) sau al lui Nicolae Stanciu (Islanda-România 0-2).

Golul lui Ianis Hagi, câștigător detașat

Reușita internaționalului român a fost votată de fani drept "Golul anului 2021". Pe parcursul competiției, jucătorul de Rangers i-a surclasat pe rând pe Alexandru Musi (România U19-Portugalia U19 1-2), pe Clara Roșu (Turcia U17-România U17 2-2) și pe Eduard Radăslăvescu (România U20- Cehia U20). 

În finală, Hagi a trecut de Albert Hofman, și a lui reușită din foarfectă, pe care a reușit-o în partida cu San Marino, la Naționala U19. 

Pe urmele tatălui!

Ianis Hagi a marcat un gol spectaculos în partida cu Germania, după o faza impresionantă, în care a driblat apărarea germană, lăsându-l fără replică pe Rudiger, pe care l-a driblat în doar câteva secunde.  

Românul a șutat puternic, iar Ter Stegen nu a mai avut ce face la execuția jucătorului de la Rangers. Reușita fotbalistului de 22 de ani a adus aminte de reușitele lui Gheorghe Hagi. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!