Golul lui Dennis Man cu Bosnia a ajuns până în Italia! Ce a scris presa despre reușita de excepție a fotbalistului de la Parma

Romania - Bosnia Dennis Man Nations League Parma Presa din Italia Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 15:40
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 15:50

Dennis Man a înscris un gol de excepție pentru România în meciul cu Bosnia, iar presa din Italia a reacționat imediat cu privire la reușita fotbalistului de la Parma.

Dennis Man a intrat bine în joc și a continuat la fel până când Edi Iordănescu a decis să-l înlocuiască în minutul 64 cu Andrei Cordea. 

În minutul 38, Bancu i-a pasat lui Dennis Man care a fructificat cu lejeritate, învingându-l pe portarul bosniac, Vasilj.

Ce a scris presa din Italia despre reușita lui Dennis Man

„După golul frumos marcat în meciul cu Ascoli, Dennis Man a repetat asta și la națională, marcând într-un meci important din Liga Națiunilor, împotriva Bosniei. Jucătorul Parmei a deschis scorul în partida încheiată 4-1 în favoarea românilor, care au ajuns la 7 puncte în clasament.

România avea nevoie de o victorie pentru a spera să rămână în Liga B din Liga Națiunilor, dar soarta naționalei era încă legată de Finlanda, care nu ar fi trebuit să câștige pentru a-i 'salva' pe români.

Cu toate acestea, naționala scandinavă a învins în Muntenegru. Muntenegrenii au rămas cu 7 puncte, dar, datorită rezultatelor din meciurile directe, trimit România lui Man și a accidentatului Mihăilă în Liga C.”, a informat presa din Italia, potrivit Parmalive.

Giuleștiul a erupt! Dennis Man a marcat un gol superb împotriva Bosniei

Bancu l-a găsit excelent pe Dennis Man în marginea careului, iar fotbalistul de la Parma a reușit să-l învingă fără probleme pe Vasilj, portarul Bosniei. 

Inițial, tușierul a ridicat fanionul pentru a indica un posibil ofsaid la Dennis Man în minutul 38, însă arbitrii din camera VAR au intervenit și au revăzut faza golului.

La câteva momente după, centralul a anunțat că reușita a fost validată, iar Giuleștiul a erupt. Fanii s-au bucurat la golul lui Dennis Man, care a deblocat tabela în prima parte a jocului.

România - Bosnia 4-1

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!