FRF sare in ajutorul victimelor din Colectiv: centrul de recuperare de la Mogosoaia si aparatura de oxigenare controlata, puse la dispozitia ranitilor

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Noiembrie 2015, 18:25
Data actualizarii: Miercuri 04 Noiembrie 2015, 18:35

FRF a anuntat ca va pune la dispozitia ranitilor centrul de recuperare de la Mogosoaia. Mai mult, nationala urmeaza sa doneze si o mare parte din incasarile de pe urma amicalului cu Italia.

FRF a anuntat astazi, pe site-ul oficial, ca va pune la dispozitia ranitilor centrul de recuperare de la Mogosoaia, dar si aparatura de oxigenare controlata din cele doua camere hiperbarice.

"Federatia Romana de Fotbal vine in ajutorul victimelor incendiului de la clubul Colectiv. Din dorinta de a facilita, pe cat se poate, procesul de recuperare al celor aflati in suferinta dupa tragedia de saptamana trecuta, Federatia Romana de Fotbal, prin Comisia Medicala, a decis sa puna la dispozitia echipelor interdisciplinare care manageriaza ranitii accesul la cele doua camere hiperbarice (OXYHEALTH VITAERIS 320) de care dispune."

"Totodata, FRF pune la dispozitia pacientilor care vor necesita recuperare medicala, dupa tratarea plagilor arse, complexul de recuperare din cadrul Centrului Mogosoaia."

"Pentru programari si stabilirea contactelor, rugam reprezentantii echipelor interdisciplinare si rudele celor aflati in suferinta sa ne contacteze la adresa [email protected].", scrie FRF pe site-ul oficial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!