FORMULA lui Piti! I-a dat o veste MARE lui Chiriches, in cel mai tare meci din cariera lui! Care e BOMBA din meciul cu Turcia:

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Septembrie 2013, 08:39

	FORMULA lui Piti! I-a dat o veste MARE lui Chiriches, in cel mai tare meci din cariera lui! Care e BOMBA din meciul cu Turcia:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Romania trebuie sa improvizeze pentru meciul cu Turcia. Ne mai trebuie inca o victorie pentru 100% sanse la baraj, sau un egal, dar ne putem califica, norocos, chiar si cu o infrangere.

Cea mai mare problema e absenta lui Bourceanu, suspendat. Asa ca Piti l-a chemat de urgenta pe Neagu, de la Steaua, ca rezerva pentru 'acel' titular.

Pentru cel care va face cuplu cu Pintilii la centru, Piti s-a gandit la Chiriches! El urmeaza sa intre la inchidere, dar sanse bune are si Hoban, convocatul celor de la Petrolul. Dezavantajul lui Hoban este ca nu a mai jucat niciodata titular si ca are doar cateva selectii la Nationala, deci nu e 100% intrat in familia tricolorilor.

Astfel, selectionerul va muta si in defensiva, unde in locul lui Chiri va intra Gaman, care urmeaza sa faca pereche cu veteranul Goian.

In atac, Piti vrea neaparat sa-l bage pe Tanase. Stelistul este in cea mai buna forma din ultimii ani, lucru confirmat de prezentele reusite la Nationala, la Steaua, dar si de golurile pe care le-a marcat in ultima vreme. S-a vazut clar ca Torje nu si-a gasit ritmul, asa ca Gazeta scrie ca el e cel mai probabil sa fie tinut pe banca de titularizarea lui Tanase.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT