"Eu, tu, tricourile, ce zici?" Dialogul anului pe National Arena: Cum a reactionat Messi dupa ce Bourceanu i-a cerut tricoul! VIDEO

ROMANIA 0-0 ARGENTINA, VEZI TOATE FAZELE MECIULUI VIDEO AICI | Bourceanu a incercat sa-l convinga pe Messi la finalul meciului Romania - Argentina sa faca schimb de tricouri.

Cand centralul partidei a fluierat finalul meciului Romania - Argentina, Bourceanu s-a dus la Messi si i-a facut semn ca vrea sa faca un schimb de tricouri.

La inceput, Messi nu a inteles ce ii cere fostul capitan al Stelei, dar dupa ce s-a lamurit, i-a explicat lui Bourceanu ca i-a promis tricoul lui "Messi de Romania", Gabi Torje.

In clipa in care Bourceanu s-a intors, Messi a inceput sa dea din cap, amuzat de situatie. Alex Bourceanu s-a "consolat" cu tricoul unui jucator pe placul lui in teren, Mascherano.

In final, Piturca s-a amuzat si pe seama lui Gabi Torje, cel care a reusit sa-i ia tricoul lui Messi, desi ieri, la conferinta de presa, spunea ca argentinianul evita mereu sa faca schimb:

"Torje a luat tricoul lui Messi? Parca zicea ca Messi nu da tricoul. I-auzi, al naibii, pitic la pitic trage!", a spus acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dosarul Colectiv, răsturnare de situație pentru Piedone. Instanța va discuta reunirea cauzelor
BRAT
Modifică setările cookies