"Eu am venit aici sa calific echipa la Campionatul European!" Contra anunta schimbari mari pentru meciul cu Suedia: "Joaca cei mai buni, indiferent de nume sau echipa de la care vin!"

Romania - Suedia, 27 martie, ora 21:30, in direct la ProTV.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Martie 2018, 14:24
Data actualizarii: Luni 26 Martie 2018, 21:16

Cosmin Contra este multumit de rezultatul din amicalul cu Israel, victoria cu 2-1, si spera ca echipa nationala sa aiba aceeasi evolutie si cu Suedia.

Contra anunta schimbari importante in primul "11" pentru meciul cu Suedia data fiind stare gazonului de la Craiova, dar si faptul ca Romania intalneste un alt tip de adversar. Selectionerul spune ca va folosi jucatorii pe care ii simte in forma, indiferent de numele acestora, pentru ca nu vrea sa riste nimic in drumul spre Campionatul European din 2020.

 

"Astazi voi incerca sa lucrez tactic cu baietii si le spun ce vreau maine. La echipa nationala toate meciurile sunt grele. Eu am venit aici sa calific echipa nationala la Campionatul European. Voi incerca intotdeauna sa aliniez cel mai bun 11 indiferent de nume, varsta sau unde joaca. Ma deranjeaza cand nu suntem obiectivi in ceea ce inseamna Romania in momentul de fata. Mi-ar placea sa am jucatorii care sa duca scorul de la 2-0, 3-0 la pauza. Suntem pe un drum bun, inca nu am realizat nimic.

In functie de adversar, voi incerca sa introduc un 11 care sa-i puna in dificultate. Pe noi ne dezavantajeaza un pic terenul. Maine trecem de la un gazon impecabil din Israel, la un gazon care ne va pune in dificultate. Gazonul se va rupe inca de la incalzire, din am vorbit cu jucatorii de la Craiova.

Vor fi schimbari in echipa de start. Avem nevoie de un tip de jucatori care sa-i puna in dificultate pentru ca sunt o echipa masiva. In timpul pregatirilor jocurilor eu le spun ca una dintre arme este sutul de la distanta. Stanciu a inteles ca una dintre calitatile lui este sutul. Incurajez orice jucator sa inventeze, sa faca ceva diferit de la 20-30 de metri.

Nu sunt clarvazator sa stiu daca as fi calificat sau nu echipa la Campionatul Mondial", a declarat Cosmin Contra la conferinta de presa.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies