edi iordanescu Thomas Neubert Nationala

Edi Iordănescu, clarificări despre situația lui Thomas Neubert: "Să fie limpede pentru toată lumea"

Edi Iordănescu, noul selecționer al României, a clarificat situația legată de Thomas Neubert, preparatorul fizic de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 15:10
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 15:14

Prin intermediul unei postări pe contul de Facebook, tehnicianul primei reprezentative a precizat că îl apreciează pe Neubert și că l-a luat în considerare pentru o colaborare, însă nu a ajuns la o discuție concretă. 

"Din păcate, continuăm pe același drum, al scandalului și al provocărilor. Eu sunt construit altfel și nu o să mă schimbe nimeni și nimic. Asta să fie limpede pentru toată lumea.

Nu i-am făcut o ofertă de colaborare lui Tomi Neubert, în concluzie nu aveam de ce să abordez clubul. Este un om sub contract, oricum nu puteam să-l ’răpesc’, deci tot la o discuție cu clubul trebuia să ajung.", a declarat Edi Iordănescu.

Listă scurtă cu trei nume

"Da, a fost Tomi pe lista mea scurtă și am recunoscut public, chiar dacă nu eram obligat să discut subiectul.

Am întocmit o lista scurtă cu trei nume, iar Tomi nu avea cum să lipsească, pentru că este printre cei mai buni, așa cum îl consider și pe Cristi Dragotă (cu care am ajuns la un acord de colaborare) și pentru că am lucrat împreună în două rânduri și am făcut-o foarte bine. În final, nu a fost o ofertă, deci nu mai era cazul să abordez clubul.

Cred că un nume pe o lista personală nu mă obligă la o acțiune. Motivele pentru care nu s-a ajuns la o ofertă le știu eu, le știe Tomi din singura discuție pe care am avut-o cu el pe acest subiect și cred că e suficient.

Discuția a fost o formă de respect și apreciere a mea pentru el.

De aici până la toate speculațiile apărute și toate scenariile întoarse pe toate fețele, e cale lungă. E trist că în loc să construim, continuăm să distrugem și puținul rămas", a mai spus tehnicianul în postarea respectivă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!