Liga 1

Atacantul FCSB-ului poate debuta la echipa națională: „L-am pus pe lista de priorități!” Anunțul lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu (43 ani) a vorbit despre jucătorul pentru care a insistat când a ajuns la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 08:49
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 08:57

Valentin Gheorghe (25 ani) este eroul FCSB-ului din meciul cu Chindia Târgoviște, 3-2. Intrat la pauză în locul lui Andrei Cordea (22 ani), când scorul era 2-0 pentru elevii lui Emil Săndoi, fostul atacant al Astrei a reușit o dublă și a menținut distanța față de liderul CFR Cluj, la 6 puncte, pentru bătălia în Liga 1. 

De asemenea, în cele 18 meciuri bifate pentru clubul roș-albaiastru, Gheorghe a marcat de 7 ori și a oferit 3 pase decisive.

Adus de Edi Iordănescu la FCSB în vara trecută, după ce l-a impreisonat la Astra Giurgiu, atacantul are șansa să debuteze la echipa națională sub comanda antrenorului care i-a acordat credit. De altfel, selecționerul României a mărturisit că atunci când a sosist la clubul patronat de Gigi Becali, a inistat ca Valentin Gheorghe să fie transferat. 

„Despre Vali Gheorghe nu are rost sa mai vorbim. L-am avut la Astra, l-am gasit acolo, l-am debutat, l-am fortat chiar in primul an. Eu, cand m-am dus, l-am pus pe lista de prioritati. Am vorbit cu MM, am vorbit cu patronul”, a declarat Edi Iordănescu pentru TelekomSport

Până acum, Valentin Gheorghe a adunat doar o apariție la naționala U21 și încă 3 prezențe cu reprezentativa condusă de Mirel Rădoi la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Modifică setările cookies