Federatia Romana de Fotbal EURO 2020 Nationala

Dupa rezultatele slabe din ultima perioada ale nationalei, FRF isi pierde sponsorii! Cine este GIGANTUL care va renunta la parteneriat

Daca pe plan fotbalistic nationala nu o duce foarte bine, FRF nu reuseste nici pe plan comercial sa-si pastreze sponsorii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2020, 15:44
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2020, 15:50

Dupa ce Romania a pierdut barajul de calificare pentru Euro 2020, iar dupa si-a compromis sansele la primul loc in Liga Natiunilor dupa 2 infrangeri consecutive, FRF a promit o lovitura puternica si pe partea financiara. 

Conform celor de la Gazeta Sporturilor, surse din piata sustin ca principalul sponsor al nationalei, Telekom, a decis sa incheie dupa 5 ani colaborarea cu FRF. Acestia au prelungit de doua ori pana acum intelegerea, dar au decis sa nu mai continue colaborarea scadenta la sfarsitul anului. 

Concernul german sponsoriza natioonala cu nu mai putin de un milion de euro. Federatia Romana de Fotbal obtinea aproximativ trei milioane de euro din sponsorizari, iar principalul motiv pentru care Telekom a renuntat la colaborare este chiar retragerea de pe piata din Romania. Acest lucru se discuta de mai bine de un an de zile.

FRF a fost refuzat recent de catre gigantul petrolier, Petrom. Compania ar fi decis sa-i sponsorizeze pe cei de la Viitorul Constanta in dauna Federatiei, urmand sa acorde 900.000 de euro in urmatorii trei ani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies