Constantin Budescu FCSB Liga 1 Octavian Popescu Superliga

Constantin Budescu îl laudă pe Octavian Popescu! Replica genială pe care i-a dat-o în derby-ul cu Dinamo: „Dacă dai gol, nu te mai duci acolo, că nu vin după tine!” 

Constantin Budescu (33 ani) a vorbit despre fostul său coechipier de la FCSB, Octavian Popescu (19 ani). 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 16:20
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 16:21

Tânărul fotbalist este una dintre tinerele speranțe ale fotbalului românesc, fiind la unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei. Octavian Popescu a debutat în urmă cu un an, iar de atunci a devenit titular indiscutabil în echipa roș-albaștrilor, fiind cel mai bun fotbalist al echipei lui Petrea în acest sezon. 

Despre el s-a scris că este jucătorul cu cel mai mare potențial de a face performanță, având un talent real pe care trebuie să îl fructifice. Constantin Budescu, transferat de FC Voluntari în această iarnă, a vorbit despre fostul său coechipier de la FCSB, având doar cuvinte de laudă la adresa tânărului jucător. 

Constantin Budescu a dezvăluit ce a discutat cu Octavian Popescu 

Mijlocașul ilfovenilor a dezvăluit ce sfaturi i-a dat tânărului fotbalist, punctând și care sunt calitățile pe care acesta le are. Mai mult, Budescu, cunoscut deja pentru tehnica pe care o are, a vorbit și despre tehnica lui Popescu, remarcând că este extrem de rară în fotbalul românesc. 

„Este foarte bun, am mai spus asta. Eu l-am văzut și la antrenamente și este un copil foarte bun. Chiar am vorbit cu el când eram acolo și i-am spus să-și vadă de treaba lui, să lase toate lucrurile din afară să treacă și să se concentreze doar la fotbal.

În ultima perioadă a avut rezultate foarte bune, a marcat câteva goluri frumoase și a primit această convocare meritată. A și debutat la echipa națională, eu zic că o să fie din ce în ce mai bine pentru el dacă o să o țină așa.

Are o tehnică destul de bună și o biomecanică a lovirii mingii foarte bună. Are și viteză bună, o tehnică în regim de viteză care este din ce în ce mai rară pe la noi și asta se vede și în evoluția lui”, a declarat Constantin Budescu la Digi Sport. 

Moment genial cu Constantin Budescu și Octavian Popescu în prim-plan 

Totodată, 'magicianul' Budescu a povestit și o întâmplare amuzantă, petrecută chiar în derby-ul cu Dinamo, când tânărul fotbalist a reușit să marcheze un gol superb, de la mare distanță. Octavian Popescu a alergat de-a lungul terenului, înapoi, spre galeria roș-albaștrilor, pentru a se bucura alături de ei, moment în care mijlocașul a făcut o glumă.

„Când am fost la FCSB, la meciul cu Dinamo a dat Tavi Popescu gol la poarta din stânga și s-a bucurat lângă cea din dreapta. Și i-am zis: 'Vezi, când sunt în teren, dacă mai dai gol, nu te mai duci până acolo, că nu vin după tine'”, a adăugat Budescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!