Vestea FABULOASA primita de Romania: Armenia ne poate duce la baraj! Rezultatul surpriza care a CUTREMURAT Bulgaria!

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Octombrie 2013, 20:00

	Vestea FABULOASA primita de Romania: Armenia ne poate duce la baraj! Rezultatul surpriza care a CUTREMURAT Bulgaria!

► Ei cu chinul, noi cu check-in-ul! Premiera in Romania! Intra AICI pentru primul TALK SHOW LIVE pe Facebook, diseara 21:00!

De la 21:00, cel mai mare talk-show din lume pe FB Sport.ro --> CLICK AICI

6,6 milioane de romani care pot comenta in acelasi timp!


UPDATE: Veste perfecta venita de la Yerevan, acolo unde bulgarii, principalii contracanditati la locul de baraj, au pierdut meciul cu Armenia lui Mkhtaryan. Aras Ozbiliz si Movsisyan le-au spulberat bulgarilor sansele!


Piturca vrea concentrare maxima inaintea meciurilor cu Andorra si Estonia. Jucatorii promit sa respecte planul din vestiar pentru victoriile care ne tin in calculul pentru Mondial. Romania s-a saturat de pozele cu generatia de aur la marile turnee. Chiriches, Bourceanu si Maxim vor sa duca galbenul lor in Brazilia la anul!

Regulamentul spune: Din 9 echipe de pe locul 2, la baraj merg doar 8.

In acest moment, noi, daca terminam grupa pe locul doi, am fi pe locul 9 din 9: avem cel mai slab punctaj si cel mai slab golaveraj dintre toate ocupantele locului doi in acest moment. Si nu am prinde barajul!!!

Chiar daca ia 6 puncte in ultimele doua partide din preliminarii, Romaniei ii tremura degetele pe tastele calculatorului. Adunarile stabilite de algoritmul FIFA ii fac lupta aproape imposibila!


Conform regulamentului de calificare, daca va termina pe 2, Romaniei ii vor fi anulate rezultatele cu ultima clasata, Andorra. Ramasa fara 6 puncte (in eventualitatea unei victorii in aceasta seara), nationala va trebui sa aplice de urgenta teoremele FIFA pe situatiile din restul grupelor. Adunand si posibilul succes cu Estonia, de marti, Romania ar ajunge astfel la un total de 13 puncte in lupta locurilor 2 (19 - 6, adica punctele luate cu Andorra).

Daca supravietuiesc razboaielor cu Ungaria si Turcia, intermediate de Olanda, tricolorii isi muta atentia in grupele B si E, acolo unde Armernia si Cipru pot decide practic destinul de mondial al Romaniei.

Islanda, Slovenia, Norvegia si Albania se bat pentru locul 2. Dintre toate, numai Islanda a pierdut contra Ciprului, deci NU cedeaza cele 3 puncte in clasamentul locurilor 2 (si mai are de jucat doua meciuri in grupa, unul cu Cipru, care, din nou, nu conteaza in calcul).

Si Grupa B (Italia, Bulgaria, Danemarca, Cehia, Armenia, Malta) ar putea prezenta interes, insa doar in eventualitatea unei victorii la scor cu Estonia, pe national arena. Bulgarii sunt in acest moment pe locul 2, tot cu 13 puncte, si au meci in Armenia.

Astfel, in ciuda faptului ca Romania s-ar clasa pe locul 2, ar putea fi intrecuta de Bulgaria sau Islanda in lupta pentru baraj. Cel mai important lucru de amintit este faptul ca sunt 9 grupe de calificare la Mondial, iar una dintre echipele aflate pe locul 2 nu va merge in baraj, scenariul de mai sus putand fi 'fatal' Romaniei.

Trafic feroviar dat peste cap de vijelii. Sute de minute întârziere și mai multe trenuri anulate
BRAT
Modifică setările cookies