Nationala

Dragos Grigore s-a accidentat si va rata partida cu Polonia! Alibec are si el probleme! Cine ii ia locul in primul 11

Romania intalneste Polonia pe 10 iunie, intr-un meci capital pentru calificarea la Mondial. Meciul cu Chile e pe 13 iunie, la Cluj, in direct la ProTV.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Iunie 2017, 09:25
Data actualizarii: Joi 08 Iunie 2017, 09:39

Christoph Daum are batai de cap inainte de partidele cu Polonia si Chile. Dragos Grigore s-a accidentat si a plecat din cantonamentul echipei nationale, el urmand sa fie inlocuit in prima echipa de catre Cristi Sapunaru.

Si Alibec are probleme insa atacantul Stelei are sanse bune sa se refaca pentru cele 2 partide.

Iata ce a scris Federatia pe site-ul oficial

Staff-ul medical al echipei nationale a oferit ultimele informatii cu privire la starea lui Dragos Grigore, care a parasit marti mai devreme antrenamentul de la Centrul National de Fotbal Mogosoaia.

„In timpul antrenamentului de marti, Dragos Grigore a acuzat o durere brusca la coapsa dreapta. Rezonanta magnetica la care a fost supus in cursul zilei de miercuri a evidentiat o ruptura musculara. Jucatorul este astfel indisponibil pentru cele doua partide care urmeaza”, a precizat Dr. Laurentiu Oproiu, medicul echipei nationale a României.

„Lui Denis Alibec i-a recidivat o afectiune din zona inghinala. Din cauza durerilor, jucatorului i s-a recomandat un program special de antrenament si recuperare in cantonamentul echipei”, a punctat medicul nationalei.

Modifică setările cookies